День цивільного захисту населення

День цивільного захисту населення

Життя – найвища цінність

Життя переконує, що чим раніше людина вивчить основні принципи самозахисту та усвідомить свою відповідальність під час надзвичайних ситуацій, тим ефективнішими будуть результати. Саме тому діти та підлітки стають важливими суб’єктами інформаційних та навчальних програм, що реалізуються в системі освіти України. Знання, отримані учнями при вивченні навчальних програм з основ здоров’я та цивільного захисту населення, практично закріплюються в ході Дня цивільного захисту. З метою перевірки практичної здатності учнів та працівників школи грамотно й чітко діяти з метою захисту свого здоров’я та життя в надзвичайних ситуаціях у Маниковецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів 19 квітня 2018 р. відбувся День цивільного захисту. У нашому закладі ДЦЗ, без сумніву, став уже звичним явищем. Проведення цього заходу сприймається як невід’ємна частина освітньої процесу.

У цікавій та змістовній формі класні керівники розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах та ін.МаниківціМаниківціМаниківці

Учні 10,11 класів під керівництвом вчителя ЗВ Гурша А.В. продемонстрували використання засобів індивідуального захисту. Наприкінці першого уроку було проведено навчальну евакуацію учнів і працівників школи. Практичні заняття з евакуації завершилися шкільним зібранням на подвір’ї школи.

Маниківці Маниківці Маниківці

До учнів звернулися заступниик директора з НР Гавель Н.І., заступниик директора з ВР Савич О.Г. та директор школи Вислянська В.П. У своїх виступах закликали учнів до поглиблення знань з ЦЗ та здобуття ними практичних навичок захисту в надзвичайних ситуаціях, щоб уникнути тяжких наслідків і в будь-який час бути готовими до різних подій у бурхливому морі сучасного техногенного світу.


Маниківці

Справжнім видовищем став флешмоб «Ми діти України» у виконання учнів школи та під керівництвом вчительки початкових класів Ковальчук О.Є.


Маниківці Маниківці

Всі конкурси, змагання, вікторини оцінювалися комісією та результати проведеного квесту записувалися у «маршрутний лист». За підведеними підсумками були визначені переможці та нагороджені подяками.


Маниківці/Files/images/uroki_tsz/IMG_20180419_124028.jpgМаниківці

Результати: І місце -1,2,6,11 клас.


МаниківціМаниківціМаниківціМаниківці

ІІ місце – 4,5,9 класи.


Маниківці МаниківціМаниківці

ІІІ місце – 3,7,10 класи.

МаниківціМаниківціМаниківці

ІV місце – 8 клас.

Маниківці

Кiлькiсть переглядiв: 643

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.