Пришкільний літній мовний табір

Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року. Літо – це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів, набратись сил перед новим навчальним роком. Цього року у літньому мовному таборі відпочинку з денним перебуванням 28 учнів мали змогу гарно відпочити. Пришкільний табір відпочинку – це не лише місце перебування дитини в час, коли батьки працюють, а й справжнє змістовне дозвілля для дітей з добре підготовленою програмою культурно-масових заходів та захоплюючими екскурсіями.

Яскраво й незабутньо відбулося відкриття табору "Friendship". Усіх дітей з початком табірної зміни привітала начальник табору

Савич О.Г., яка побажала гарного настрою, незабутнього відпочинку. Із задоволенням діти взяли участь у конкурсі малюнка на асфальті присвячений відкриттю табору, літнім канікулам, продовжили свято проведенням запальної дискотеки.

Та й взагалі кожен день перебування в таборі згадуватиметься дітям, як весела пригода з шкільними друзями , безмежний цікавий світ навколо, хороший настрій. А ще – міцне здоров’я відкриті таланти, нові захоплення.

Літо… Скільки сподівань, надій, мрій на чудову пору відпочинку. Чекають нас моря, гори, далекі й близькі міста зі своїми історіями, славнозвісними місцями, знаменитими людьми. Куди ж податися у наш кризовий час? Літо – пора відпусток та канікул, час, щоб оздоровитись та набратися нових вражень. Море, ліс, гори – все на ваш вибір! Навколо стільки чудових місць!

Для того щоб літній відпочинок був повноцінним і незабутнім ( а це, як не дивно, пов'язані поняття), важливо:

1. Кардинально змінити обстановку.

2. Свіже повітря замість стін.

3. Максимально використати можливості літа( достатнє вживання всіх фруктів у міру їх появи, щоб подбати про вітамінізації).

4. Різноманітність відпочинку.

5. З урахуванням індивідуальності.

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.